Android

Hogyan tölthetem a játékot a számítógépről a telefonra?

USB kábel, vagy Bluetooth segítségével.
 • USB kábel: Az USB kábel minden készülék esetében működik, így ez a javasolt módszer.
  1. Csatlakoztasd a kábelt a számítógép USB portjához, majd a telefonodhoz.
  2. A telefonon ekkor megjelenik egy menü (vagy ha nem, akkor húzd le az értesítési sávot), itt választ az USB csatlakoztatása opciót. Ekkor a számítógéped külön meghajtóként ismeri fel a készüléked.
  3. A Sajátgépen belül megtalálhatod a telefonod, a letöltött fájlt másold fel be oda (mindegy melyik mappába).
  4. Amint felmásoltad a készülékedre az összes fájl, az USB-t már leválaszthatod. Lejjebb van leírás arról, hogy hogyan kell feltelepíteni a telefonon lévő játékokat.

Telefonra töltöttem le a játékot, de nem találom.

Alap esetben a telefonra a letöltött játék az SD kártyád "downloads" mappájába kerül.

Hogyan telepíthetem a játékot a telefonomra?

Feltételezzük, hogy a játék már a telefonodon van. Ha még nincs ott, akkor előbb töltsd rá az első pontban leírtak szerint.
 1. A telefonod beállítások menüjében a fejlesztői lehetőségek alatt engedélyezd az Ismeretlen forrásokat.
 2. Indítsd el a készülékeden egy fájlkezelőt. A legtöbb telefonra alapból telepítve van ilyen, de ha a Tiéden nincs, akkor könnyen beszerezhetsz egyet innen: Google Play
 3. A fájlkezelővel navigálj a játékhoz (ha számítógépről másoltad, akkor oda, ahová másoltad, ha egyből a telefonodra töltötted, akkor az SD kártyád "downloads" mappájában keresd).
 4. Kattins rá a játékra (apk kiterjesztésű fájl), majd válaszd a telepítés opciót.
 5. Ha a játék feltelepült, a telefonod menüjéből indíthatod.

A játék nem működik a telefonomom, hibát ír ki.

Először is ellenőrízd, hogy megfelelő verziót töltöttél-e le, olyat, ami kompatibilis a készülékeddel. Oldalunkon nem csak Android, hanem Java és Symbian játékok is vannak. Elképzelhető, hogy bár a telefonod Androidos, véletlenül Java játékot töltöttél le, nem Androidost. A letöltéseknél minden egyes fájl mellett feltüntetjük, hogy milyen készülékre való.

Az is előfordulhat, hogy bár Androidos játékot töltöttél le, de a készülékeden lévő Android verzió régebbi, mint amilyenen a játék elfut. A fájlok mellett a minimálisan szükséges Android verzió van feltüntetve. A készülékedben az Android verzióját a beállítások/telefn adatai alatt ellenőrízheted.